Medlemslogin

X
Login
Kodeord
 
Ny direktør hos DETF
Søren Rasmussen - 31/08/17

Ny direktør hos DETF.


Dansk El-Tavle Forening har ansat René Kjemtrup som ny direktør, til afløsning for den nuværende direktør Søren Rasmussen som har valgt at gå på pension med årets udgang.

René Kjemtrup kommer fra en stilling som Afdelingsleder på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, hvor René har været afdelingsleder for afdelingen El- & Automation.
Rene er en erfaren leder som gennem mere end 17 år har arbejdet med elbranchen, hvor arbejdsområderne har været alsidige, fra personaleledelse, økonomi organisation samt strategi og netværk, samtidig har han i en årrække været selvstændig elinstallatør, og har drevet egen forretning. René har også arbejdet som selvstændig konsulent i intelligente bygningsinstallationer & energi, hvor han bl.a. har udarbejdet overordnede beskrivelser af de tekniske anlæg på de nye supersygehuse i Aalborg og Odense

René Kjemtrup er uddannet elektriker og elinstallatør, samt energivejleder med speciale i de tekniske installationer. Han er 45 år gammel og bor i Ølsted nær Løsning, hvor han også vil arbejde ud fra.

René Kjemtrup vil starte hos DETF den 1. oktober 2017, og han vil i de første 3 måneder arbejde sammen med foreningens nuværende direktør, Søren Rasmussen.

Dansk El-Tavle Forening byder René Kjemstrup velkommen til jobbet.


 

Tilbage til oversigten