Medlemslogin

X
Login
Kodeord
 

DETF tilbyder både interne og externe kurser.

De interne kurser tilbydes kun til medlemmer af DETF, og er altid specielt designede kurser for tavlebyggere, konstruktører samt personale der har tilknytning til disse.

Kurserne afholdes normalt som en eller to dags kurser, og tilbydes til en meget lav pris.

DETF arrangerer også gerne special kurser sammen med andre, og har man ønsker om noget specielt, er det blot at rette henvendelse til kontoret, som så vil tage kontakt til eventuelle udbydere af kurser.

Nedenfor ses lidt billeder fra et tidligere afholdt kursus i DETF regi nemlig kurset i det nye maskindirektiv, et kursus der løb over 6 dage.På billedet ses underviser Per Juul i fuld gang med undervisningen og den anden underviser Karl Anker Thorn anes også sammen med nogle interesserede kursister.Som det fremgår af dette billede var der mange interesserede kursister som fik meget nyt at vide om det nye maskindirektiv.

Flere interesserede kursister.


DETF forventer at fortsætte denne form for kurser for medlemmer af DETF, og alle typer af kurser kan tænkes. Kurserne kan også laves som specifikke firmakurser, hvor vi sammen med en uddannelsesinstituation kan skrædersy et kursus til netop din virksomhed.